Album kenangan untuk Trinx factory team, yang telah menyaksikan atlet mudanya di podium tiga pertandingan antarabangsa Eropah, Berita baik untuk pusingan pertama Siri Internazionali d’Italia.

 

Tiga lagi atlet yang di ketuai oleh Luca Bramati, Verona dan Albenga yang sudah bersedia untuk berlumba dalam siri internasional ditalia ini.

Junior Alice Pascucci melintasi garisan penamat di kedudukan kesembilan, manakala Marco Bramati juga berjaya, ke-27 dalam ketegori junior.

 

 

Berita yang sangat baik untuk Pasukan Trinx di mana dalam Kategori Hors Marseille Olivia Onesti berjaya di dua ketegori dalam perlumbaan merentas negara (cross country) Olimpik yang dikhaskan untuk atlet Bawah 23 tahun dan British Ella Maclean-Howell pula dalam perlumbaan ketegori Elite,di tempat ke-13 untuk keseluruhan perlumba,  Komitmen berganda dari pasukan Trinx Factory.

 

 

Untuk perlumba Vita Mvrin Slovenia, yang menduduki tempat kedua di XCO Losinj, bagi atlet berusia 23 tahun itu, kembali daripada kecederaan lutut yang menghalangnya untuk berlumba selama tiga bulan, tidak langsung mengugat dirinya selepas mendapat podium di Verona pada 3 Mac yang lalu.

 

Berita ini disediakan oleh TRINX MALAYSIA (hafiz jalil)