Hubungi kami Segera03-6038 6788
FREE DELIVERY Semenanjung Malaysia!
PROMOSI TIBA-TIBA: 60% OFF TRINX BIKE | TULIS KOD "HS60"

USAHA PERLUMBA DARI TRINX FACTORY TEAM, LUCIA BRAMATI UNTUK TERUS MELAYAK KAN DIRI UNTUK PERLUMBAAN INTERNASIONAL ITALY MEMBUAHKAN HASIL

Tempat ketiga yang di perolehi oleh Lucia Bramati muda di Esanatoglia. Atlet yang dilahirkan pada tahun 2003 itu menamatkan saingan di belakang perlumba elit Sofie Heby Pedersen dan Giorgia Marchet pada peringkat kedua  di Siri Internazionali d’Italia, sekali gus menjadi atlet terbaik dalam kategori Bawah 23 Tahun. Penempatan berprestij yang membolehkannya melompat ke puncak klasifikasi umum selepas tempat keempat dua minggu lalu di San Zeno di Montagna.

 

Memang minat sangat dengan basikal TRINX ini Sampai terbawa dalam mimpi. Katanya dah berhari-hari mimpi basikal ini kene curi..jom dapat kan model M500 pro Mountain Bike.

@trinx_malaysia

Memang minat sangat dengan basikal TRINX ini Sampai terbawa dalam mimpi. Katanya dah berhari-hari mimpi basikal ini kene curi..jom dapat kan model M500 pro Mountain Bike. #hscycling #trinx #trinxmalaysia #lifewithtrinx #bike

♬ оригинальный звук – Aizh

Podium di Verona, untuk Trinx Factory Team

Album kenangan untuk Trinx factory team, yang telah menyaksikan atlet mudanya di podium tiga pertandingan antarabangsa Eropah, Berita baik untuk pusingan pertama Siri Internazionali d’Italia.

 

Tiga lagi atlet yang di ketuai oleh Luca Bramati, Verona dan Albenga yang sudah bersedia untuk berlumba dalam siri internasional ditalia ini.

Junior Alice Pascucci melintasi garisan penamat di kedudukan kesembilan, manakala Marco Bramati juga berjaya, ke-27 dalam ketegori junior.

 

 

Berita yang sangat baik untuk Pasukan Trinx di mana dalam Kategori Hors Marseille Olivia Onesti berjaya di dua ketegori dalam perlumbaan merentas negara (cross country) Olimpik yang dikhaskan untuk atlet Bawah 23 tahun dan British Ella Maclean-Howell pula dalam perlumbaan ketegori Elite,di tempat ke-13 untuk keseluruhan perlumba,  Komitmen berganda dari pasukan Trinx Factory.

 

 

Untuk perlumba Vita Mvrin Slovenia, yang menduduki tempat kedua di XCO Losinj, bagi atlet berusia 23 tahun itu, kembali daripada kecederaan lutut yang menghalangnya untuk berlumba selama tiga bulan, tidak langsung mengugat dirinya selepas mendapat podium di Verona pada 3 Mac yang lalu.

 

Berita ini disediakan oleh TRINX MALAYSIA (hafiz jalil)

Trinx Factory Team Lucia Bramati menang di Serbia

kemenangan berganda di Serbia untuk atlet pasukan Trinx. Lucia Bramati  dapat menutup perlumbaan Sabtu di tempat kedua, di belakang Kazakh Alina Sarkulova dan di hadapan rakan sepasukannya Eva Lechner, dan untuk menakluki kejayaan dalam perlumbaan hari Ahad, di mana dia naik podium sekali lagi dengan Bolzano, sekali lagi di tempat ketiga.

Bagi pemain berusia dua puluh tahun dari Sandrigo ini adalah keputusan yang berat, kerana ia membawa mata berguna untuk mengakses trek pendek Piala Dunia di Nove Mesto, yang dijadualkan pada Khamis 11 Mei.

 

 

“Kami telah merancang perjalanan ke Serbia untuk memberikan atlet kami pengalaman antarabangsa yang berbeza daripada biasa”, jelas Ketua  Trinx Factory  Team Luca Bramati

«Bagaimanapun, mata penting UCI telah tiba dari minggu ke minggu dan, dengan kemenangan hari ini, kami mungkin akan dapat menurunkan Lucia Bramati dalam trek pendek pertama Piala di Republik. Saya rasa perlawanan ini sangat sesuai dengan ciri-cirinya».
Dan jika Lucia akan menumpukan perhatian pada perlumbaan yang lebih pendek, Eva Lechner akan menguji dirinya dalam Marathon pada hari Sabtu 13 Mei di Nove Mesto Na Morave: cabaran baharu untuk Tyrolean Selatan berusia 37 tahun, dalam format yang, telah dimasukkan ke dalam Piala Dunia, akan memperoleh lebih banyak kepentingan pada tahun-tahun akan datang.

 

PASUKAN_TRINX FACTORY TEAM_DENGAN BARIS LENGKAP DI NALS

 

 

Eva Lechner akan menjadi pentas berprestij di mana rider Trinx Factory Team akan beraksi esok.lucia Bramati akan berada pada permulaan edisi ke-22 Perlumbaan Marlene Sudtirol Sunshine, perlumbaan Hors Categorie yang sah sebagai pusingan keempat Piala Bike Itali Chaoyang.

 

 

Selepas timbunan kemenangan dan podium hujung minggu lalu di antara Serbia, Slovenia dan Switzerland, acara South Tyrolean, yang akan menghimpunkan penunggang berbasikal yang terbaik Eropah, ia akan menjadi medan ujian yang menarik untuk sembilan atlet pasukan, yang sebahagian daripadanya telah pun menaiki podium. perlumbaan Nals.

 

 

 

Selain tiga atlet yang disebutkan, di Nals juga akan ada Giorgia Marchet elit (dalam gambar ) Bawah 23 tahun Lucia Bramati dan Cristian Bernardi dan tiga pemain junior Marco Bramati, Daniele Corvi dan Marco Guercilena, yang akan berdepan trek South Tyrolean dalam kategori antarabangsa buat kali pertama.

Eva Lechner telah menulis namanya dalam senarai penghormatan sebanyak empat kali (2009, 2012, 2013 dan 2015) dan menduduki tempat ketiga tahun lepas. Kenangan yang bagus untuk Gioele Bertolini, kedua pada 2022, serta untuk Valentina Corvi junior, protagonis di laluan ini sejak kategori remaja.

Kedudukan Chaoyang Piala Bike Itali
Walaupun pasukan itu tidak mengambil bahagian dalam peringkat ketiga di Pergine Valsugana, kedudukan untuk rider Trinx Factory Team kekal menyanjung: Junior Valentina Corvi kini berada di tempat kedua dengan hanya 10 mata di belakang kedudukan pertama; tempat penghormatan juga untuk Giorgia Marchet di kalangan Elit, di mana Eva Lechner berada di tempat kelima. 10 teratas juga untuk Gioele Bertolini, kelapan di kalangan Elit.

Jadual Marlene Südtirol Sunshine Race 2023

7.30-9.00 pagi : Latihan XCO-Kursus
9.30 pagi: Perlumbaan Lelaki Juniores
11.30 pagi: Perlumbaan Wanita (Elit-U23).
11.32 pagi : Perlumbaan Remaja Wanita
1.30 petang: Perlumbaan Terbuka Lelaki

TRINX FACTORY TEAM EVA LECHNER NOMBOR KETIGA DI PERLUMBAAN SERBIA.

Bintang hujung minggu ialah Eva Lechner, mampu memenangi kedua-duanya di XCE Yason Creative District pada hari Jumaat, di Djak Sport Andrevlje pada hari Sabtu dan, akhirnya, di Andrevlje Xco pada hari Ahad. Atlet dari Bolzano itu mengakui bahawa dia menghadapi perlumbaan ini dengan rasa ingin tahu dan keinginan untuk memperbaiki bentuknya memandangkan acara antarabangsa yang akan datang. Keputusan yang diperoleh hanya mampu memberi dorongan lagi kepada rider-rider di perlumbaan tersebut.

Bintang hujung minggu ialah Eva Lechner, mampu memenangi kedua-duanya di XCE Yason Creative District pada hari Jumaat, di Djak Sport Andrevlje pada hari Sabtu dan, akhirnya, di Andrevlje Xco pada hari Ahad. Atlet dari Bolzano itu mengakui bahawa dia menghadapi perlumbaan ini dengan rasa ingin tahu dan keinginan untuk memperbaiki bentuknya memandangkan acara antarabangsa yang akan datang. Keputusan yang diperoleh hanya mampu memberi dorongan lagi kepada penunggang motosikal pelbagai tajuk kelahiran 1985 itu.

 

 

Keputusan yang baik di Serbia juga untuk Lucia Bramati, hari ini dapat melengkapkan sambutan pasukan dengan menduduki tempat kedua di belakang Eva Lechner (dalam gambar oleh zlatansm). Pemain berusia dua puluh tahun itu menyatakan dirinya pada tahap yang baik juga pada hari-hari sebelumnya, di mana dia mendapat tempat kelima dalam kedua-dua XCE Yason Creative District dan Djak Sport Andrevlje. Tiga teratas 5 juga untuk Gioele Bertolini, yang menduduki tempat kelima dalam latihan pada hari Jumaat dan Sabtu, manakala dia menduduki tempat keempat dalam perlumbaan Ahad.

 

 

Juga untuk Cristian Bramati U23, perjalanan di Serbia menguntungkan: dia mengumpul dua tempat kelapan, dalam Xce pada hari Jumaat dan pada pusingan akhir Andrevlje Xco dan tempat kesembilan pada hari Sabtu. Berita positif juga datang dari Serbia. Di Slovenia, sebenarnya, Vita Movrin mendapat tempat ketiga di Vrtojba Xco: bagi pemain berusia 22 tahun itu (dalam foto bersama) ia merupakan podium ketiga berturut-turut selepas kedua-duanya menakluki Perlumbaan Mtb Sparta.

 

 

 

 

Akhirnya, di Switzerland, di mana dijadualkan pusingan pertama Siri Junior UCI, Junior Valentina Corvi menamatkan Trofi Tamaro di tempat kedua, mengesahkan dirinya sebagai salah seorang atlet rujukan pergerakan antarabangsa.

 

 

Pemain berusia 17 tahun dari Morbegno, juara bertahan Itali Xco, selepas dua kejayaan yang dicapai di Coppa Città di Albenga dan di Pineta Sperane XCO, telah mengesahkan dirinya pada tahap yang sangat tinggi juga di luar negara, bersaing secara langsung dengan tuan rumah. Anna Hutter. Kedua-dua atlet itu pergi dari pusingan pertama, mengurangkan jurang penting kepada pesaing langsung mereka.

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart