Eva Lechner akan menjadi pentas berprestij di mana rider Trinx Factory Team akan beraksi esok.lucia Bramati akan berada pada permulaan edisi ke-22 Perlumbaan Marlene Sudtirol Sunshine, perlumbaan Hors Categorie yang sah sebagai pusingan keempat Piala Bike Itali Chaoyang.

 

 

Selepas timbunan kemenangan dan podium hujung minggu lalu di antara Serbia, Slovenia dan Switzerland, acara South Tyrolean, yang akan menghimpunkan penunggang berbasikal yang terbaik Eropah, ia akan menjadi medan ujian yang menarik untuk sembilan atlet pasukan, yang sebahagian daripadanya telah pun menaiki podium. perlumbaan Nals.

 

 

 

Selain tiga atlet yang disebutkan, di Nals juga akan ada Giorgia Marchet elit (dalam gambar ) Bawah 23 tahun Lucia Bramati dan Cristian Bernardi dan tiga pemain junior Marco Bramati, Daniele Corvi dan Marco Guercilena, yang akan berdepan trek South Tyrolean dalam kategori antarabangsa buat kali pertama.

Eva Lechner telah menulis namanya dalam senarai penghormatan sebanyak empat kali (2009, 2012, 2013 dan 2015) dan menduduki tempat ketiga tahun lepas. Kenangan yang bagus untuk Gioele Bertolini, kedua pada 2022, serta untuk Valentina Corvi junior, protagonis di laluan ini sejak kategori remaja.

Kedudukan Chaoyang Piala Bike Itali
Walaupun pasukan itu tidak mengambil bahagian dalam peringkat ketiga di Pergine Valsugana, kedudukan untuk rider Trinx Factory Team kekal menyanjung: Junior Valentina Corvi kini berada di tempat kedua dengan hanya 10 mata di belakang kedudukan pertama; tempat penghormatan juga untuk Giorgia Marchet di kalangan Elit, di mana Eva Lechner berada di tempat kelima. 10 teratas juga untuk Gioele Bertolini, kelapan di kalangan Elit.

Jadual Marlene Südtirol Sunshine Race 2023

7.30-9.00 pagi : Latihan XCO-Kursus
9.30 pagi: Perlumbaan Lelaki Juniores
11.30 pagi: Perlumbaan Wanita (Elit-U23).
11.32 pagi : Perlumbaan Remaja Wanita
1.30 petang: Perlumbaan Terbuka Lelaki